Zelfstandig vermogensbeheerders

Cliënt van zelfstandig vermogensbeheerder?

U heeft een zelfstandig vermogensbeheerder ingeschakeld die is aangesloten bij InsingerGilissen Services. Hoe werkt dat? En wie doet wat voor u?

Uw vermogensbeheerder beheert uw vermogen en is uw aanspreekpunt voor al uw vermogenszaken. Uw vermogensbeheerder maakt gebruik van InsingerGilissen Services als depotbank, mede omdat zij een Nederlandse bankvergunning heeft. InsingerGilissen Services is al ruim 25 jaar een betrouwbare en solide bank voor vermogensbeheerders.

Wat doet InsingerGilissen Services dan voor u?

Wij administreren uw vermogen. Dat betekent dat uw rekening – zowel effecten- als liquiditeitsdeposities – bij ons worden aangehouden. Daarnaast zorgen wij voor de uitvoering en afwikkeling van effectentransacties, indien uw vermogensbeheerder namens u de opdracht geeft. En bieden wij aanvullende bancaire diensten, zoals kredietverlening en deposito.

Bovendien vindt u in Mijn InsingerGilissen – een persoonlijke online omgeving – uw beleggingsportefeuille. Zo heeft u dagelijks inzage in de prestaties van uw portefeuille, toevoegingen en onttrekkingen, aan- en verkooptransacties, dividenden en coupons. Ook heeft u met dit account toegang tot uw afschriften, aan- en verkoopnota’s, informatie over eventuele margin-verplichtingen en een jaarlijks fiscaal- en vermogensoverzicht.

Wat zijn de kosten?

Wij brengen marktconforme tarieven in rekening. Uw vermogensbeheerder informeert u over de tarieven voor de verschillende diensten.

Genoeg over ons.
Wat vindt ú belangrijk?

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

  • Telefonisch contact

    Wij staan u graag op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur te woord; +31 20 521 50 00.

    Bel InsingerGilissen
  • Contact via e-mail

    Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

    Stuur e-mail