Uw vermogen, uw leven, uw nalatenschap

Uw vermogen, uw leven, uw nalatenschap

Door nu al na te denken over vermogensoverdracht, weet u zeker dat u uw vermogen straks doorgeeft aan de mensen om wie u geeft en de goede doelen die u na aan het hart liggen.

DOWNLOAD UW GIDS
Uw vermogen doorgeven

Lees hoe u het doorgeven van uw vermogen zo goed mogelijk regelt 

Ontdek welke belangrijke vragen u aan uzelf kunt stellen over uw wensen en doelen. En wat u met het juiste plan kunt bereiken.

Krijg inzicht in de waarde van uw nalatenschap en de fiscale verplichtingen waaraan voldaan moet worden als u uw vermogen overdraagt - bij leven of overlijden.

Begrijp waarom u een testament nodig heeft en een volmacht van pas komt om uzelf, uw naasten en uw vermogen te beschermen.

Waar gaat onze gids over?

Uw wensen, drijfveren en ambities bepalen wat en aan wie u uw vermogen doorgeeft. Door nu al na te denken over vermogensoverdracht, weet u zeker dat u uw vermogen straks doorgeeft aan de mensen om wie u geeft, en de doelen steunt die u na aan het hart liggen. Het gesprek met uw naasten over uw nalatenschap kan verschillende emoties oproepen. Het is nooit te vroeg om dit onderwerp ter sprake te brengen en te beginnen met voorbereiden. Daarom hebben we de gids ‘Uw vermogen doorgeven’ samengesteld. We zetten alle mogelijkheden op een rij en bieden handvatten om het gesprek met uw dierbaren aan te gaan.

'Bij InsingerGilissen zijn ze als geen ander in staat om ingewikkelde financiële zaken behapbaar te maken, en dat vind ik een heel groot voordeel.'

Cliënt van InsingerGilissen

Download nu uw gids

Vul het onderstaande formulier in.
Contact