Ervaar een rijker leven.

De nationale autoriteiten en cyberbeveiligingsdeskundigen melden dat ten gevolge van gespannen geopolitieke situatie de cybercriminaliteit in Europa sterk is toegenomen.

We willen u eraan herinneren om extra voorzichtig te zijn en te onthouden dat Quintet u nooit zal vragen om via e-mail, tekstberichten of telefonisch persoonlijke gegevens te delen (zoals persoonlijke registratiecodes, wachtwoorden of creditcardnummers).

Indien u van Quintet een dergelijk verzoek of een ander verdacht lijkend bericht van de bank ontvangt, open deze e-mail dan niet en klik niet op links of bijlagen.

 Mocht u hierover vragen hebben, neem dan via de gebruikelijke communicatiekanalen contact op met uw cliëntadviseur. 

Kies voor een partner, meer dan een bank.
Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld door samen te investeren in wat voor u echt belangrijk is. Ervaar een rijker leven. Dat is private banking volgens InsingerGilissen.
Ontdek
onze 2023 Vooruitzichten
Markten in Beweging

Een nieuw hoofdstuk op komst.
In de Quintet Beleggingsvooruitzichten 2023 delen onze beleggingsexperts hun visies op de economie, de financiële markten en beleggen.

Bekijk onze 2023 Vooruitzichtencounterpoint
Hoe wij u helpen
We begeleiden onze cliënten en de generaties na hen bij het nemen van (belangrijke) financiële beslissingen in iedere fase in hun leven. Waar mogelijk/gewenst nemen we zorg uit handen. We onderscheiden ons door:

Persoonlijke, hoogwaardige service
Honkvaste, empathische relatiemanagers
Op maat gesneden, bewezen dienstverlening
MEER WETEN? NEEM CONTACT OP
Onze dienstverlening
InsingerGilissen is een private bank die zich richt op vermogende particulieren, families, stichtingen en verenigingen.

Naast (duurzaam) vermogensbeheer en beleggingsadvies bieden wij een breed palet aan privatebankingdiensten, waaronder financiële planning, estateplanning en kredietverlening.

Ons aanbod voor institutionele partijen bestaat uit assetmanagement, assetconsulting en investeringsproducten. Voor zelfstandig vermogensbeheerders treden wij op als depotbank, onder de naam InsingerGilissen Services.

InsingerGilissen is onderdeel van Quintet Private Bank (Europe) S.A.
Meer lezen
Podcastserie Lessen voor een rijker leven
Podcastserie
Wat maakt het leven écht rijker?
In de tweede podcastserie 'Lessen voor een rijker leven' ontvangt host Paul van Liempt duo's en gaat met hen in gesprek over hun drijfveren, ervaringen en dromen en naar wat hun levens écht rijker maakt.

Host Paul van Liempt gaat in deze serie in gesprek met Anke & Annabelle Birnie; Hans van Manen & Henk van Dijk; Alain & Robin de Levita; Remco Veldhuis & Richard Kemper; Colette Cloosterman-van Eerd & Raymond Cloosterman: Ivan & Jan Cremer.
Bekijk alle gasten en luister de podcastserie
Winnaar IEX Gouden Stier
4 jaar op rij 'Beste Private Bank'
We zijn er trots op dat IEX Gouden Stier ons voor het vierde jaar op rij heeft uitgeroepen tot ‘Beste Private Bank van Nederland’. Ook bij de Citywealth International Financial Centre Awards 2021 viel Quintet Private Bank in de prijzen en we mogen ons 'Private Bank of the Year - Europe' noemen.
Meer lezen
Gouden Stier Beste Private Bank 2018 2019 2020 2021
Counterpoint
Counterpoint oktober 2022 | Digitaal magazine
Onze kijk op de financiële markten
De groei van de economie is aan het inzakken nu centrale banken hun monetair beleid verkrappen om de inflatie te beteugelen. Obligatierentes naderen hun piek, of hebben die mogelijk al bereikt. In deze Counterpoint vertellen we waarom dit van belang is voor het beleggingsklimaat.
Meer lezen
Het Blue Pole Project
Trotse partners in Duurzaamheid
Quintet Private Bank (moederbedrijf van InsingerGilissen) steunt de Turner Tweeling in het Blue Pole Project, een plastic onderzoeksexpeditie met een zeilboot op waterstof.
Lees meer
Het Blue Pole Project

Persoonlijke service met focus op wat echt belangrijk is.

We zijn klein genoeg om persoonlijk te zijn en groot genoeg om u toegang te geven tot de wereld. Als private bank voor mensen die de anders naar de wereld kijken, werken we met u samen om de beste inzichten en kansen te krijgen.
01.

Onafhankelijk, in uw belang

Wij hebben als organisatie de mogelijkheid om echt gericht te zijn op u en het nastreven van uw doelen.

Meer over onze aanpak
02.

Beleggen voor nu en straks

Onze beleggingsaanpak draagt bij aan resultaten die goed zijn voor uw vermogen en voor de maatschappij. 

Hoe we voor u beleggen
03.

Samen met u

Wij focussen op onze relatie, het bouwen van bruggen tussen uw zakelijke en privébelangen. 

Kies een partner meer dan een bank

Quintet in cijfers

2,000
Medewerkers
400
Client Advisors
200
Beleggingsspecialisten
50
Vestigingen in Europa

Meer Weten?

Neem contact op