Particulieren

Private banking

Kies voor een partner, meer dan een bank. Wij helpen u graag. Bijvoorbeeld door samen te investeren in wat voor u echt belangrijk is. Ervaar een rijker leven. Dat is private banking volgens InsingerGilissen.

Wat wij bieden

Persoonlijke service
We begeleiden onze cliënten en de generaties na hen bij het nemen van (belangrijke) financiële beslissingen in iedere fase in hun leven. Waar mogelijk/gewenst nemen we zorg uit handen. We onderscheiden ons door:

 • persoonlijke, hoogwaardige service
 • honkvaste, empathische relatiemanagers
 • op maat gesneden, bewezen dienstverlening

We zijn er trots op voor het tweede jaar op rij door de vakjury van IEX Gouden Stier uitgeroepen te zijn tot 'Beste Private Bank'. Meer lezen over de IEX Gouden Stier.

Private banking
De kern van onze dienstverlening is beleggen. Wilt u niet naar uw beleggingen hoeven omkijken? Onze beleggingsspecialisten nemen het beheer graag van u over. Zelf liever aan het roer? Uw private banker met hulp van onze beleggingsspecialisten is graag uw adviseur en klankboord.

Private banking gaat bij ons verder. Maak bijvoorbeeld ook kennis met onze dienstverlening op het gebied van financiële planning, estateplanning, kredietverlening, administratie, filantropie en betalen.

Verantwoord handelen en beleggen
We zijn ons bewust van onze positie in de samenleving en de invloed die we hierop hebben. Verantwoord handelen en beleggen is dan ook ons uitgangspunt. Zeker omdat we ervan overtuigd zijn dat risico's in beleggingsportefeuilles worden beperkt met een goed beleid verantwoord beleggen. Wij zijn sinds lange tijd ondertekenaar van de UN Principles for Responsible Investing.

Meer lezen over onze aanpak verantwoord beleggen (pdf).

Eigen private banker
Uw private banker is de spil in onze dienstverlening. Wilt u veel of juist weinig contact? Uw beleggingen uit handen of regelmatig sparren? Telefonisch, per e-mail of liever bij u thuis of bij ons op kantoor? De keuze is aan u!

Voor de beste service, werkt uw private banker samen met verschillende specialisten binnen en buiten InsingerGilissen.

Private banking vanaf 1.000.000 euro

Onze dienstverlening is gericht op particulieren en instellingen met een vrij belegbaar vermogen vanaf 1.000.000 euro.

Genoeg over ons.
Wat vindt รบ belangrijk?

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

 • Contact via telefoon of Whatsapp

  Wij horen u graag +31 20 527 67 67.

  Bel InsingerGilissen
 • Contact via e-mail

  Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

  Stuur e-mail