Particulieren

Private banking

Kies voor een partner, meer dan een bank, en groei mee met uw vermogen. En ervaar zo een rijker leven. Dat is private banking volgens InsingerGilissen.

Voor u, uw dierbaren en uw b.v.

Wij zijn voor u de familiebank. Dit betekent dat wij uw (klein)kind(eren) toegang bieden tot dezelfde services en adviezen als waarover u kunt beschikken. Zit uw vermogen in uw b.v.? Ook hier kunnen wij een rol spelen.

Wat wij bieden

Beleggen
De kern van onze dienstverlening is beleggen. Wilt u niet naar uw beleggingen omkijken? In dat geval kiest u voor ons vermogensbeheer. Wilt u zelf aan het roer staan bij beleggingsbeslissingen? Ons beleggingsadvies biedt uitkomst.

Private banking gaat verder dan beleggen
Naast beleggingsdienstverlening ondersteunen wij op het vlak van financiële/estate planning, kredietverlening, administratieve organisatie, filantropie en betalen.

Netwerk met unieke ervaringen
Onder andere via onze events krijgt u toegang tot een waardevol netwerk en bieden wij u een ervaring die u ergens anders niet zomaar meemaakt. En vindt u educatie belangrijk? Voor uw (klein)kinderen (leeftijd 20-30 jaar) bieden wij een gericht programma. Daarnaast hebben wij programma’s over private equity en ondernemingsverkoop.

Private banking vanaf 1.000.000 euro

Onze private banking dienstverlening is primair gericht op particulieren en instellingen met een vrij belegbaar vermogen vanaf 1.000.000 euro. 

InsingerGilissen winnaar Gouden Stier IEX beste keus 2018 - Private Banking winnaar Gouden Stier beste Private Bank

Insinger Gilissen -  Every step of the way

Every step of the way

Met de juiste begeleiding groeit u met uw vermogen mee en uw vermogen met de generaties na u.

Play