Particulieren

Private banking

Kies voor een partner, meer dan een bank, en groei mee met uw vermogen. En ervaar zo een rijker leven. Dat is private banking volgens InsingerGilissen.

Wat wij bieden

Bij InsingerGilissen draait het om persoonlijke service
InsingerGilissen begeleidt haar cliënten en de generaties na hen bij het nemen van belangrijke vermogensbeslissingen. En dat gedurende iedere fase in hun leven. De private bank onderscheidt zich met:

  • premium service
  • honkvaste, empathische relatiemanagers
  • bewezen producten met slimme inzet van technologie

U kunt er terecht voor beleggen en brede ondersteuning rondom uw vermogen
De kern van de dienstverlening is beleggen. Wilt u hier niet naar omkijken? Kies dan voor vermogensbeheer. Wilt u zelf aan het roer staan? Beleggingsadvies biedt dan uitkomst. Daarnaast krijgt u – naar wens – ondersteuning op het vlak van financiële/estate planning, kredietverlening, administratieve organisatie, filantropie en betalen.

Bij beleggen is verantwoord beleggen de norm
InsingerGilissen is daarnaast ondertekenaar van de UN Principles for Responsible Investing. ‘Verantwoord beleggen’ is de norm, zoals verwoord in dit beleid. Hierin een stap verder gaan? InsingerGilissen biedt diverse duurzame beleggingsoplossingen.

U werkt samen met uw eigen private banker
De private banker is de spil in de dienstverlening. U geeft aan op welke wijze en hoe vaak u contact wilt. Voor de beste service, werkt hij/zij samen met verschillende specialisten binnen en buiten InsingerGilissen.

Private banking vanaf 1.000.000 euro

Onze private banking dienstverlening is primair gericht op particulieren en instellingen met een vrij belegbaar vermogen vanaf 1.000.000 euro.