Werken bij InsingerGilissen

Ben jij onze nieuwe collega?
Bij InsingerGilissen maak je deel uit van een groep gepassioneerde en ondernemende professionals. De lijnen zijn kort en je maakt bij ons makkelijk contact met collega’s van andere disciplines. Er zijn events speciaal voor jou. En ook niet onbelangrijk, zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Zoek jij een nieuwe uitdaging, met ruimte voor ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak? Zoek jij een organisatie met een cultuur waarbij verantwoordelijkheid nemen wordt toegejuicht en waar volop ruimte is voor eigen initiatief? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!

De kernwaarden en competenties van onze medewerkers zijn afgestemd op de hoogwaardige service aan onze cliënten; Integriteit, Commitment en Excellence.

Bekijk de vacatures

Bekijk de stageplaatsen

Ons HR team is er voor jou

Als HR team dragen wij - met persoonlijke aandacht - actief bij aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Zodat zij zich optimaal kunnen inzetten voor InsingerGilissen, haar externe en interne cliënten, en tegelijkertijd hun kennis in zichzelf kunnen verdiepen. Wij willen onze medewerkers van dienst zijn, zoals InsingerGilissen ook haar cliënten van dienst is. 

Kijk dan op onze vacature pagina.                

HR

Vacatures

Wil je onderdeel worden van het team bij InsingerGilissen of ons moederbedrijf, Quintet Private Bank, kijk dan naar de beschikbare vacatures via de onderstaande link.           

Carrièremogelijkheden
Ben jij onze nieuwe CDD/KYC Analist?
Wij zijn op zoek naar CDD/KYC Analisten die in een organisatie willen werken waar de lijnen kort zijn; de sfeer ontspannen is en; ook niet onbelangrijk met zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Lees meer en solliciteer direct

Contact met InsingerGilissen

Ik neem zelf contact op
Contact