Kredietverlening

Wij bieden u een breed scala aan financieringsoplossingen en helpen u bij het realiseren van uw wensen en die van uw (klein)kinderen.

Vastgoedfinancieringen 
Voor de aankoop of herfinanciering van verhuurd onroerend goed verstrekken wij financieringen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Naast financieringen van de eigen woning kunt u bij ons terecht voor de financiering van commercieel vastgoed. Wij verstrekken kredieten met als onderpand effecten met lange looptijden en rentevast perioden, zelfs tot 10 jaar.

Hypotheek voor uw kind
Wil uw zoon of dochter een woning kopen? Wij bieden u een oplossing, waarbij u uw zoon of dochter kunt ondersteunen. Zo kan een deel van uw effectenportefeuille als onderpand gebruikt worden. Een oplossing die voor u als familie fiscaal én kostentechnisch interessant kan zijn.

Hypotheek/Overbruggingskrediet
Bij de aankoop van een nieuwe woning kunnen wij u een hypotheek of een tijdelijk overbruggingskrediet aanbieden.

Oplossingen passend bij uw situatie
Wij bieden u maatwerk. U kunt rekenen op flexibele en concurrerende oplossingen met als onderpand onroerend goed of effecten. Ook kunnen wij voor u inventariseren of uw huidige financieringen nog passend zijn.

Kijk hier voor onze actuele rentetarieven
Klik hier voor onze vergelijkingskaart Hypotheek

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen per mail credit@insingergilissen.nl of telefonisch (020) 5276 777.

MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP
Contact