Vermogensbeheer & Beleggingsadvies

Wij nemen uw persoonlijke situatie als uitgangspunt. De basis voor het beheer van uw vermogen is het voorstel op maat en het met uw afgestemde risicoprofiel.

Uw Client Advisor stelt met u een voorstel op maat op en past dit in overleg met u periodiek aan. Wij houden rekening met wat u nu en voor de toekomst belangrijk vindt.

Vermogensbeheer of Beleggingsadvies
Kiest u voor Vermogensbeheer, dan nemen wij uw zorgen uit handen en u kunt naar wens de vinger aan de pols houden.

Kiest u voor Beleggingsadvies, dan bent u degene die iedere beleggingsbeslissing neemt. Samen met uw Client Advisor bepaalt u uw aanpak. Uw Client Advisor ondersteunt u met gefundeerd advies en treedt op als klankbord.

Verantwoord en duurzaam
Als ondertekenaar van de United Nations Principles for Responsible Investment kunt u ervan uitgaan dat onze beleggingen verantwoord zijn. Bij Vermogensbeheer heeft u bijvoorbeeld de keuze uit twee portefeuilles: Verantwoord en Duurzaam*. Deze portefeuilles worden door onze beleggingsexperts beheerd via een fondsstructuur en afgestemd op uw risicoprofiel. In de portefeuille Verantwoord kunnen alternatieve beleggingen worden opgenomen.
* In sommige situaties bieden wij u ook de keuze voor een portefeuille op maat

Welke portefeuille u ook kiest, bij al onze beleggingen kunt u rekenen op een breed beleggingsassortiment, een goede spreiding en een onafhankelijk beleggingsbeleid.

Inzicht in uw beleggingen
Via uw Client Advisor en via uw online omgeving Mijn InsingerGilissen heeft u optimaal (online) inzicht in uw beleggingen en uw rendement. Tevens voorzien wij u bij beleggingsadvies graag met concrete beleggingsinformatie en -ideeën.

MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP
Contact