Het belang van duurzaamheid

Het belang van duurzaamheid

Beleggen bij ons betekent: uw financiële doelen in lijn brengen met uw waarden.

ONTDEK DE FINANCIËLE KANSEN

U kunt een verschil maken zonder uw financiële doelstellingen in gevaar te brengen. Beleggingen waarin ESG-factoren (environment/milieu, sociaal, governance) zijn verwerkt, hebben beter gepresteerd dan de bredere markt. Hoewel 2022 moeilijk bleek te zijn voor beleggers met een duurzame of ESG-focus, ziet het langetermijnbeeld er nog steeds goed uit. Dat is nog niet alles: er is veel onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de financiële voordelen van het opnemen van ESG-factoren in het beleggingsproces. De algemene conclusie is dat het in het verleden waarde heeft toegevoegd.
LEES MEER OVER ESG EN RENDEMENT (ENGELS)
turbine
turbine

 

POSITIEVE VERANDERING BEVORDEREN

Via actief aandeelhouderschap (‘active ownership’) zijn we betrokken bij de ESG-kenmerken van ondernemingen. We zijn er namelijk van overtuigd dat wanneer bedrijven hun beleid en gedrag daarop richten, zij betere bedrijven worden - wat beleggers, de samenleving en de planeet ten goede komt. Wij beschouwen actief aandeelhouderschap dan ook als een van onze belangrijkste en krachtigste middelen om vooruitgang te boeken op gebied van milieu en maatschappij.
LEES MEER OVER ACTIEF AANDEELHOUDERSCHAP

 


REKENING HOUDEN MET VOLGENDE GENERATIES

Het gedrag en de voorkeuren van consumenten tonen in toenemende mate een verschuiving in de richting van duurzaamheid. Vooral jongere generaties hebben een sterkere focus op duurzaamheid en passen hun consumptiegedrag en koopbeslissingen daarop aan.
Girl in field
Mountain landscape

 


BEHOUD VAN ONZE PLANEET

De wereld wordt als nooit tevoren geconfronteerd met milieu-uitdagingen. Daarom ontwikkelen we initiatieven om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.
ONTDEK ONZE DUURZAME INITIATIEVEN

Investeer in een betere toekomst

Wij vinden duurzaamheid meer dan een modewoord. ESG-kenmerken stellen we dan ook centraal in zowel onze eigen bedrijfsvoering als bij het selecteren van beleggingen voor onze klanten.
NEEM CONTACT OP
Contact