Ons duurzaamheidsbeleid

Als private bank zijn we ons bewust van onze positie in de samenleving en onze invloed hierop. We zien het als onze plicht om verantwoord te handelen en verantwoord te beleggen en als zodanig verantwoordelijkheid te nemen voor de toekomst van onze planeet, de maatschappij en voor de generaties na ons.

We zijn ervan overtuigd dat met goed beleid, verantwoord beleggen en uitvoering daarvan, risico’s in beleggingsportefeuilles in belangrijke mate worden beperkt. 

We zijn ondertekenaar van de Principles for Responsible Investment van de Verenigde Naties en hanteren het Beleid Verantwoord Beleggen voor al onze beleggingen. Onderdeel van dit beleid zijn minimale ESG-vereisten, actief aandeelhouderschap, ethische uitsluitingen, ESG-integratie en -rapportage. 

Meer informatie over ons duurzaamheidsbeleid, duurzaamheidsrisico’s en onze duurzame producten vindt u op deze website.

Lees ook de verklaring ongunstige effecten duurzaamheid (PASI)

InsingerGilissen en Quintet

InsingerGilissen is Quintet, en samen plaatsen we duurzaamheid in het hart van onze bedrijfsvoering en als drijfveer van onze beleggingen.

De filosofie van Quintet over duurzaam beleggen omvat verschillende strategieën.

Lees verder

InsingerGilissen en Quintet
Ons beleid Verantwoord Beleggen
Verantwoord handelen en verantwoord beleggen is onze norm en de basis voor onze beleggingen. Om dit ook formeel vast te leggen hebben Quintet en InsingerGilissen daarom het Beleid Verantwoord Beleggen opgesteld. 

Lees verder

 

Ons beleid Verantwoord Beleggen
Aanvullende beleidsdocumenten
Aanvullende beleidsdocumenten

MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP
Contact