Profielfondsen

De doelstelling van profielfondsen is om op de lange termijn vermogensgroei te realiseren. Hiertoe wordt wereldwijd belegd in aandelen, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. Actieve vermogensallocatie wordt toegepast om in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Het fondsvermogen wordt verdeeld over gespecialiseerde beleggingsfondsen die binnen hun vermogenscategorie waarde kunnen toevoegen in termen van risico en rendement. Tevens wordt gezocht naar een effectieve verdeling tussen actief en passief beheerde beleggingsfondsen.

Samenvatting van rechten van beleggers
Duurzaamheidsinformatie MM Equity Fund
Duurzaamheidsinformatie MM Balanced Fund
Duurzaamheidsinformatie MM Defensive Balanced Fund

InsingerGilissen biedt de volgende 4 profielfondsen aan:

Multi-Manager Equity Fund
De doelstelling van het Multi-Manager Equity Fund is om op de lange termijn vermogensgroei te realiseren. Hiertoe wordt wereldwijd belegd in aandelen, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. Actieve vermogensallocatie wordt toegepast om in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Het fondsvermogen wordt verdeeld over gespecialiseerde beleggingsfondsen die binnen hun vermogenscategorie waarde kunnen toevoegen in termen van risico en rendement. Tevens wordt gezocht naar een effectieve verdeling tussen actief en passief beheerde beleggingsfondsen.
Multi-Manager Balanced Fund
De doelstelling van het Multi-Manager Balanced Fund is om met een gemiddeld risico op de lange termijn vermogensgroei te realiseren. Hiertoe wordt wereldwijd belegd in vastrentende waarden, aandelen, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. Actieve vermogensallocatie wordt toegepast om in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Het fondsvermogen wordt verdeeld over gespecialiseerde beleggingsfondsen die binnen hun vermogenscategorie waarde kunnen toevoegen in termen van risico en rendement. Tevens wordt gezocht naar een effectieve verdeling tussen actief en passief beheerde beleggingsfondsen.
Multi-manager Defensive Balanced Fund
De doelstelling van het Defensive Balanced Fund is om met een gematigd risico op de middellange termijn vermogensgroei te realiseren. Hiertoe wordt wereldwijd belegd in vastrentende waarden, aandelen, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. Actieve vermogensallocatie wordt toegepast om in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Het fondsvermogen wordt verdeeld over gespecialiseerde beleggingsfondsen die binnen hun vermogenscategorie waarde kunnen toevoegen in termen van risico en rendement. Tevens wordt gezocht naar een effectieve verdeling tussen actief en passief beheerde beleggingsfondsen.
Multi-Manager Defensive Fund
De doelstelling van het Multi-Manager Defensive Fund is om met een gematigd risico op de middellange termijn vermogensgroei te realiseren. Hiertoe wordt wereldwijd belegd in vastrentende waarden, alternatieve beleggingen en liquiditeiten. Actieve vermogensallocatie wordt toegepast om in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Het fondsvermogen wordt verdeeld over gespecialiseerde beleggingsfondsen die binnen hun vermogenscategorie waarde kunnen toevoegen in termen van risico en rendement. Tevens wordt gezocht naar een effectieve verdeling tussen actief en passief beheerde beleggingsfondsen.
Contact