Ben jij onze nieuwe stagiair?

Stage lopen bij InsingerGilissen

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage?  Bekijk hieronder de vacatures. 

CDD analist
Wat wij je bieden
• Prettige werksfeer.

• Een uitdagende functie.

• Volop ruimte voor eigen initiatief.

• Ruime mogelijkheden voor ontwikkeling.

• Mooie werkomgeving.
Stage lopen bij InsingerGilissen
Zoek jij een uitdagende stageplek met ruimte voor ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak? Zoek jij een organisatie met een cultuur waarbij verantwoordelijkheid nemen wordt toegejuicht en waar volop ruimte is voor eigen initiatief? Misschien ben jij dan wel onze nieuwe collega!

Bij InsingerGilissen maak je deel uit van een groep gepassioneerde en ondernemende professionals. De lijnen zijn kort en je maakt bij ons makkelijk contact met collega’s van andere disciplines. Er zijn events speciaal voor jou.

De kernwaarden en competenties van onze medewerkers zijn afgestemd op de hoogwaardige service aan onze cliënten; Integriteit, Commitment en Excellence.

Ons HR team is er voor jou

Als HR team dragen wij - met persoonlijke aandacht - actief bij aan de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze stagiairs en medewerkers. Zodat zij zich optimaal kunnen inzetten voor InsingerGilissen, haar externe en interne cliënten, en tegelijkertijd hun kennis in zichzelf kunnen verdiepen. Wij willen onze medewerkers van dienst zijn, zoals InsingerGilissen ook haar cliënten van dienst is. 

Wil je meer weten? Stuur een e-mail naar: stagedesk@insingergilissen.nl  

Contact