Tarieven & rendement

Bij InsingerGilissen hanteren wij een all-in benadering voor Vermogensbeheer en Beleggingsadvies.

Onder het all-in tarief valt de ondersteuning van uw client advisor en onze effectendienstverlening, alsook alle transactie- en administratieve kosten, zoals bewaarloon.

Wat is nog meer inbegrepen bij onze all-in benadering?
Wij brengen uw doelstellingen gedetailleerd in kaart en adviseren u als u dit wenst over financieringen en betalingsverkeer. Ook krijgt u ondersteuning bij financiële en estate planning en schenkingen.

Voor vermogens van meer dan 1 miljoen euro stelt een onafhankelijke private planner periodiek ook een Private Plan of Estate Plan op. 

Voor vermogens van meer dan 10 miljoen euro is ook onze Shoe Box-service inbegrepen bij ons tarief. Anders gelden hier ook aantrekkelijke uurtarieven. Uurtarieven zijn bovendien van toepassing wanneer u ons inschakelt als bewindvoerder of als executeur voor uw nalatenschap.

Hoogte van uw tarief
Het tarief dat u betaalt, hangt af van de: 

 Meer over de opbouw van onze all-in tarieven vindt u in hoofdstuk 2.6 van ons Dienstverleningsdocument

Rendement
Wij zijn transparant over onze beleggingsrendementen. Daarom maken wij deze inzichtelijk via de volgende vergelijkingssites:

Breng een bezoek aan deze sites voor een onafhankelijke vergelijking.

Wij benadrukken hierbij dat: rendement uit het verleden geen garantie biedt voor de toekomst; rendement altijd hand in hand gaat met risico. Wij streven naar een solide rendement tegen verantwoord risico; het getoonde rendement niets zegt over een rendement in beleggingsadvies. Deze hangen af van de individuele situatie.

MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP
Contact