Private banking bij InsingerGilissen

Kies een partner, niet zomaar een bank

Wat is een private bank?

Een private bank bedient uitsluitend klanten in het hogere segment en biedt hen specifieke services en producten. Private Banking bij InsingerGilissen betekent in de eerste plaats persoonlijke aandacht en advies op maat om het beste uit uw vermogen te halen. We helpen u met oplossingen die aansluiten bij uw persoonlijke situatie en levensfase. We richten ons ook op de generaties na u bij het nemen van financiële beslissingen, in iedere fase in hun leven. En waar mogelijk en gewenst nemen we zorg uit handen.   


Neem vrijblijvend contact op
Private Banking
Private Banking

Wat doet een private banker?

Een private banker is een medewerker van een private bank die contact onderhoudt met klanten. Bij InsingerGilissen heeft u uw eigen, vaste aanspreekpunt die we binnen onze dienstverlening Client Advisor noemen. De Client Advisor is de spil in onze dienstverlening. Wilt u veel of juist weinig contact? Uw beleggingen uit handen geven of regelmatig sparren? Telefonisch, per e-mail, bij u thuis of liever bij ons op kantoor overleggen? De keuze is aan u en daar maakt u duidelijke afspraken met uw Client Advisor over. Voor de beste service en oplossingen werkt uw Client Advisor samen met verschillende specialisten binnen en buiten InsingerGilissen. 

Waarom private banking bij InsingerGilissen?

Onze visie op het bezit van een aanzienlijk vermogen zou een argument kunnen zijn. Vermogen is geen doel op zich, maar een middel om andere doelen te bereiken. Dit kunnen financiële doelen zijn, maar ook persoonlijke doelen, zoals (vervroegd) met pensioen gaan, het ondersteunen van familieleden of goede doelen. Om u hierin goed te begeleiden, gaan we het persoonlijke gesprek met u aan, van mens tot mens. Pas als we weten wat u drijft, wat u echt belangrijk vindt, gaan we aan de slag om een persoonlijk Plan voor u op te stellen waarin we uw financiële toekomst in kaart brengen. En vervolgens komen we met een voorstel voor het beheer van uw vermogen.


Private Banking
Vrouw met pasgeboren baby

Persoonlijke aandacht en bijzondere service

Persoonlijke aandacht en bijzondere service zitten in ons dna. Daarom bieden we naast financiële diensten zoals beleggen, kredieten en betalen ook administratieve diensten aan zoals Shoe Box, waarbij we uw volledige administratie uit handen nemen. Daarnaast richten we ons op het voorbereiden van jongeren op het beheer van vermogen. Dat doen we in de vorm van workshops en lezingen voor twintigers, waarin onze experts en externe specialisten uw (klein)kinderen kennis laten maken met verschillende financiële onderwerpen. Ons motto: Kies een partner, meer dan een bank.


We onderscheiden ons door:
persoonlijke, hoogwaardige service,
empathische, honkvaste Client Advisors,
dienstverlening op maat die zich in de praktijk heeft bewezen.

De beste private bank van Nederland

Voor het vierde jaar op rij werd InsingerGilissen in 2021 tot winnaar uitgeroepen van de publieksprijs IEX Gouden Stier ‘Beste Private Bank van Nederland’. Ook dit jaar (2024) zijn we, net als de voorgaande jaren, weer genomineerd. 

Bergtop
Jonge boom wordt geplant

De specialist voor u

Of er een mijlpaal in uw privé- of zakelijk leven nadert, u een particuliere klant bent die op zoek is naar familievermogensbeheer, u een bedrijfseigenaar bent, u behoort tot 'de volgende generatie', een stichting, liefdadigheidsinstelling of trust beheert of een zelfstandige vermogensbeheerder bent: InsingerGilissen is de specialist voor u als u op zoek bent naar een private bank met deskundige, empathische medewerkers. 


Neem contact op met een van onze vestigingen

Wat kunt u van ons verwachten?

De kern van onze dienstverlening is beleggen. Wilt u niet naar uw beleggingen hoeven omkijken? Onze beleggingsspecialisten van Vermogensbeheer nemen het beheer graag van u over. 

Liever zelf aan het roer? Uw Client Advisor is – met hulp van onze beleggingsspecialisten – met Beleggingsadvies graag uw adviseur en klankbord. 

Private banking gaat bij ons verder dan bankieren. Zo bieden we diensten op het gebied van:

Duurzaamheid

Wat onze cliënten over ons zeggen

“Prettige mensen, kundig, duidelijk, behulpzaam, prettige sfeer. Je bent als klant geen nummer maar een mens met een gezicht! Er wordt naar je geluisterd.”

“Persoonlijke benadering, duidelijke en transparante informatie, bereikbaar en benaderbaar door kleinschaligheid.”

Dat is uiteindelijk waar je het voor doet: tevreden cliënten. Zo kregen we een klantbeoordeling van 8+ in onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek en de hoogste beoordeling op de vergelijkingssite finner.nl. Ook zijn we dit jaar (2024) opnieuw genomineerd voor een IEX Gouden Stier: in de categorie Beste Private Bank 2023.

Wat kost een private bank?

De meeste private banks rekenen kosten voor de algehele service plus een fee voor de effectendienstverlening. Bij InsingerGilissen hanteren wij een all-in benadering voor Vermogensbeheer en Beleggingsadvies. Onder het all-in tarief valt de ondersteuning door uw Client Advisor en onze effectendienstverlening, maar ook alle transactie- en administratieve kosten, zoals bewaarloon.

Private Banking

Wat is nog meer inbegrepen bij onze all-in benadering?

Wij brengen uw doelstellingen gedetailleerd in kaart en adviseren u als u dit wenst over financieringen en betalingsverkeer. Ook krijgt u ondersteuning bij financiële en estate planning en schenkingen. Voor vermogens van meer dan 1 miljoen euro stelt een onafhankelijke private planner periodiek ook een Private Plan of Estate Plan op. Voor vermogens van meer dan 10 miljoen euro is ook onze Shoe Box-service inbegrepen bij ons tarief. Anders gelden hier ook aantrekkelijke uurtarieven. Uurtarieven zijn ook van toepassing wanneer u ons inschakelt als bewindvoerder of als executeur voor uw nalatenschap.

Het tarief dat u betaalt, hangt af van: 

Meer over de opbouw van onze all-in tarieven vindt u in hoofdstuk 2.6 van ons Dienstverleningsdocument.

Duurzaamheid

Vanaf welk vermogen?

Onze dienstverlening is gericht op particulieren, vennootschappen en instellingen met een vermogen vanaf 1.000.000 euro. 

Onze kantoren

We hebben zes verschillende vestigingen in Nederland, met private bankers (Client Advisors) die de regio goed kennen en een groot netwerk hebben. Bent u op zoek naar een vestiging bij u in de buurt? Kijk hier voor de adressen van onze vestigingen.

Stairs in the sun
Duurzaamheid

Neem contact op

We zijn klein genoeg om persoonlijk te zijn en groot genoeg om u toegang te geven tot de hele financiële wereld. Wilt u nader kennismaken?

NEEM CONTACT MET ONS OP
Contact