Particulieren

Kies voor een partner, meer dan een bank

We begeleiden onze cliënten en de generaties na hen bij het nemen van (belangrijke) financiële beslissingen in iedere fase in hun leven. Waar mogelijk/gewenst nemen we zorg uit handen. We onderscheiden ons door:

Vier jaar op rij winnaar IEX Gouden Stier | Beste Private Bank. Lees meer

Uw Client Advisor is de spil in onze dienstverlening. Wilt u veel of juist weinig contact? Uw beleggingen uit handen of regelmatig sparren? Telefonisch, per e-mail of liever bij u thuis of bij ons op kantoor? De keuze is aan u! Voor de beste service, werkt uw Client Advisor samen met verschillende specialisten binnen en buiten InsingerGilissen. Onze dienstverlening is gericht op particulieren en instellingen met een vermogen vanaf 1.000.000 euro.

Wat kunt u van ons verwachten?

De kern van onze dienstverlening is beleggen. Wilt u niet naar uw beleggingen hoeven omkijken? Onze beleggingsspecialisten nemen het beheer graag van u over. Liever zelf aan het roer? Uw Client Advisor – met hulp van onze beleggingsspecialisten – is graag uw adviseur en klankbord. 

Private banking gaat bij ons verder. Zo bieden we diensten op het gebied van:

  • financiële planning en estateplanning; 
  • kredietverlening;
  • administratieve ondersteuning;
  • giftenstrategie.                  
Private Banking
Beleggen
Persoonlijke benadering
Wij nemen uw persoonlijke situatie als uitgangspunt. De basis voor het beheer van uw vermogen is het voorstel op maat en het met uw afgestemde risicoprofiel. Uw Client Advisor stelt met u een voorstel op maat op en past dit in overleg met u periodiek aan. Wij houden rekening met wat u nu en voor de toekomst belangrijk vindt. 

Vermogensbeheer of Beleggingsadvies
Kiest u voor Vermogensbeheer, dan nemen nemen wij uw zorgen uit handen en u kunt naar wens de vinger aan de pols houden. 

Kiest u voor Beleggingsadvies, dan bent u degene die iedere beleggingsbeslissing neemt. Samen met uw Client Advisor bepaalt u uw aanpak. Uw Client Advisor ondersteunt u met gefundeerd advies en treedt op als klankbord. 

Verantwoord en duurzaam
Als ondertekenaar van de United Nations Principles for Responsible Investment kunt u ervan uitgaan dat onze beleggingen verantwoord zijn. Bij Vermogensbeheer heeft u bijvoorbeeld de keuze uit twee portefeuilles: Verantwoord en Duurzaam*. Deze portefeuilles worden door onze beleggingsexperts beheerd via een fondsstructuur en afgestemd op uw risicoprofiel. In de portefeuille Verantwoord kunnen alternatieve beleggingen worden opgenomen.
* In sommige situaties bieden wij u ook de keuze voor een portefeuille op maat

Welke portefeuille u ook kiest, bij al onze beleggingen kunt u rekenen op een breed beleggingsassortiment, een goede spreiding en een onafhankelijk beleggingsbeleid.  

Inzicht in uw beleggingen
Via uw Client Advisor en via uw online omgeving Mijn InsingerGilissen heeft u optimaal (online) inzicht in uw beleggingen en uw rendement. Tevens voorzien wij u bij beleggingsadvies graag met concrete beleggingsinformatie en -ideeën.
Beleggen
Financiële planning en estateplanning
Onze dienstverlening begint met een op maat gemaakt voorstel. Zodat u een helder overzicht krijgt van uw huidige en toekomstige inkomens- en vermogenspositie. Daarnaast geven onze adviseurs u, met een scenario-analyse, inzicht in de haalbaarheid van uw specifieke wensen en doelen. Het voorstel op maat wordt kosteloos voor u opgesteld.

Private Plan
Bij complexe situaties stelt een gespecialiseerde externe financieel planner een Private Plan op. Deze expert adviseert strikt onafhankelijk, op basis van eigen kennis en inzichten. Naar wens kan een Private Plan ook op een later moment voor u worden opgesteld. 

Periodieke aangescherpt
We bespreken de uitgangspunten van het voorstel op maat/Private Plan periodiek met u. Vervolgens scherpen wij – waar nodig – onze (beleggings)aanpak aan. 
Financiële planning en estateplanning
Kredietverlening
Wij bieden u een breed scala aan financieringsoplossingen en helpen u bij het realiseren van uw wensen en die van uw (klein)kinderen. Een aantal voorbeelden zetten wij voor u op een rij:   

Vastgoedfinancieringen 
Voor de aankoop of herfinanciering van verhuurd onroerend goed verstrekken wij financieringen tegen aantrekkelijke voorwaarden. Naast financieringen van de eigen woning kunt u bij ons terecht voor de financiering van commercieel vastgoed. Wij verstrekken kredieten met als onderpand effecten met lange looptijden en rentevast perioden, zelfs tot 10 jaar.

Hypotheek voor uw kind
Wil uw zoon of dochter een woning kopen? Wij bieden u een oplossing, waarbij u uw zoon of dochter kunt ondersteunen. Zo kan een deel van uw effectenportefeuille als onderpand gebruikt worden. Een oplossing die voor u als familie fiscaal én kostentechnisch interessant kan zijn. 

Hypotheek/Overbruggingskrediet
Bij de aankoop van een nieuwe woning kunnen wij u een hypotheek of een tijdelijk overbruggingskrediet aanbieden.

Oplossingen passend bij uw situatie
Wij bieden u maatwerk. U kunt rekenen op flexibele en concurrerende oplossingen met als onderpand onroerend goed of effecten. Ook kunnen wij voor u inventariseren of uw huidige financieringen nog passend zijn.

Kijk hier voor onze actuele rentetarieven. Klik hier voor ons dienstverleningsdocument hypotheekaanvraag.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen per mail credit@insingergilissen.nl of telefonisch (020) 5276 777.
Kredietverlening
Administratieve ondersteuning
Heeft u geen tijd of gewoon geen zin in uw administratie? Met onze Shoe Box-service draagt u die zorg aan ons over. Het enige wat u hoeft te doen, is uw administratie in de Shoe Box te verzamelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rekeningen, afschriften en blauwe enveloppen. Iedere maand haalt onze koerier de gevulde Shoe Box bij u op en geeft u een nieuw, leeg exemplaar. Vervolgens gaat onze Shoe Box-specialist ermee aan de slag. 

Onze werkwijze
Stap één is het bespreken van uw financiële situatie en wensen. In stap twee inventariseren wij uw huidige administratie en brengen wij er structuur in aan. De Shoe Box-specialist maakt vervolgens afspraken met u over zaken als de dagelijkse betalingen, de voorbereiding van uw belastingaangifte en het contact met uw eigen accountant en adviseurs.

De specialisten van InsingerGilissen Shoe Box zorgen ervoor dat het volledige overzicht over uw financiën wordt gecreëerd en dat uw verzekeringen worden gescreend en gestructureerd. 
Administratieve ondersteuning
Giftenstrategie
Wilt u uw schenkingen meer structureren, of graag eens kijken wat de mogelijkheden zijn om (een deel van) uw nalatenschap te schenken aan goede doelen. We helpen u hier graag bij.  

Het InsingerGilissen Filantropie team heeft jarenlange opgebouwde expertise op het gebied van goede doelen en helpt particulieren en stichtingen bij het opzetten van een geefstrategie. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld: 
 
  • schenkadvies voor eenmalige of periodieke giften; 
  • het oprichten van een eigen stichting met ANBI-status;
  • het opzetten van een fonds op naam, bijvoorbeeld bij één van onze cliënt koepelstichtingen: Ars Donandi (uiteenlopende doelstellingen), Nachenius Tjeenk (cultuur) of Bouwstenen voor Dierenwelzijn (dierenwelzijn).

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? 
Neem dan graag contact met ons op:
Jacqueline Komin, Jessica Jurgens en Susanna Gotjé. 
+31 20 5276 416                       
filantropie@insingergilissen.nl
Giftenstrategie
Tarieven en rendement
Bij InsingerGilissen hanteren wij een all-in benadering voor Vermogensbeheer en Beleggingsadvies. Onder het all-in tarief valt de ondersteuning van uw client advisor en onze effectendienstverlening, alsook alle transactie- en administratieve kosten, zoals bewaarloon.

Wat is nog meer inbegrepen bij onze all-in benadering?
Wij brengen uw doelstellingen gedetailleerd in kaart en adviseren u als u dit wenst over financieringen en betalingsverkeer. Ook krijgt u ondersteuning bij financiële en estate planning en schenkingen.

Voor vermogens van meer dan 1 miljoen euro stelt een onafhankelijke private planner periodiek ook een Private Plan of Estate Plan op. Brengt u een kleiner vermogen bij ons onder, dan kunt u rekenen op voordelige uurtarieven. 

Voor vermogens van meer dan 10 miljoen euro is ook onze Shoe Box-service inbegrepen bij ons tarief. Anders gelden hier ook aantrekkelijke uurtarieven. Uurtarieven zijn bovendien van toepassing wanneer u ons inschakelt als bewindvoerder of als executeur voor uw nalatenschap.

Hoogte van uw tarief
Het tarief dat u betaalt, hangt af van de: 
Meer over de opbouw van onze all-in tarieven vindt u in ons Dienstverleningsdocument, hoofdstuk 2.6. 

 
Rendement

Wij zijn transparant over onze beleggingsrendementen. Daarom maken wij deze inzichtelijk via de volgende vergelijkingssites:
Breng een bezoek aan deze sites voor een onafhankelijke vergelijking. 

Wij benadrukken hierbij dat:
  • rendement uit het verleden geen garantie biedt voor de toekomst;
  • rendement altijd hand in hand gaat met risico. Wij streven naar een solide rendement tegen verantwoord risico;
  • het getoonde rendement niets zegt over een rendement in beleggingsadvies. Deze hangen af van de individuele situatie.  

MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP