Hoe wij u helpen

Een rijker leven
Ooit beschouwden veel mensen hun bankier als iemand die ze konden vertrouwen en die hun persoonlijke omstandigheden echt begreep. Zo zien wij onze rol nog steeds.

Vanaf onze eerste kennismaking leggen we de basis voor een hechte en discrete vertrouwensrelatie. En schuiven aan bij u aan de keukentafel, waar veel belangrijke beslissingen van het leven worden genomen.
Koesteren wat echt belangrijk voor u is
FINANCIËLE PLANNING
Mensen zijn verschillend: onze wensen, behoeften en verlangens zijn uniek. Door de tijd te nemen om vast te stellen wat echt belangrijk voor u is, kunnen onze specialisten de optimale structuur voor uw vermogen bepalen en u helpen uw doelen te realiseren.
Meer lezen
Financiële planning
Beleggen
Open en eerlijke aanpak
BELEGGEN
Wij geloven in duurzaam beleggen en zijn al sinds lang ondertekenaar van de VN-principes voor verantwoord beleggen.

U komt voor ons op de eerste plaats. Als we eenmaal weten wat voor u belangrijk is, beheren we uw beleggingen met die uitgangspunten in het achterhoofd.

Bij het selecteren van beleggingen passen we zogenoemde 'open architecture' toe, wat betekent dat we de markt afzoeken naar de beste elementen om uw portefeuille op te bouwen - waar ook vandaaan.
Meer lezen
Kansen grijpen
KREDIETEN
Met kredietverlening kunnen we u in staat stellen om mooie dingen te laten gebeuren. Door te begrijpen wat u nodig heeft (en wanneer), kunnen we u advies en diensten bieden die precies aan uw behoeften voldoen. Dus of u nu op maat gemaakte financiering zoekt voor een persoonlijke project, liquiditeit om te investeren, bijvoorbeeld in commercieel vastgoed - wij zijn er om u te helpen.
Meer lezen
Kredietverlening
Podcastserie Lessen voor een rijker leven
PODCASTSERIE
Wat maakt het leven écht rijker?
In de podcastserie 'Lessen voor een rijker leven' ontvangt host Paul van Liempt duo's en gaat hij met hen in gesprek over hun drijfveren, ervaringen en dromen. En wat hun levens écht rijker maakt.

Paul van Liempt gaat in deze tweede serie in gesprek met Anke & Annabelle Birnie; Hans van Manen & Henk van Dijk; Alain & Robin de Levita; Remco Veldhuis & Richard Kemper; Colette Cloosterman-van Eerd & Raymond Cloosterman: Ivan & Jan Cremer.
Bekijk alle gasten en luister de podcastserie

MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP
Contact