Hoe wij u helpen

Ervaar een rijker leven.
Er was een tijd dat mensen hun bankier bijna als een vriend beschouwden, iemand die ze konden vertrouwen en die hun persoonlijke omstandigheden echt begreep.

Vanaf de eerste dag proberen we de basis te leggen voor een hechte, vertrouwensvolle en zeer discrete relatie, een relatie die ons een plaats aan uw keukentafel oplevert, waar de belangrijkste beslissingen van het leven worden genomen.
Beschermen en koesteren wat echt belangrijk voor u is
FINANCIËLE PLANNING
Wie we ook zijn, onze wensen, behoeften en verlangens zijn uniek. Door de tijd te nemen om vast te stellen wat echt belangrijk voor u is, zullen onze toegewijde specialisten de optimale structuur voor uw vermogen bepalen om u te helpen uw doelen te bereiken.
Meer lezen
Financiële planning
Beleggen
Onze open en eerlijke aanpak
BELEGGEN
Wij geloven in duurzaam beleggen en we zijn al lange tijd ondertekenaar van de VN-principes voor verantwoord beleggen.

We zetten u op de eerste plaats. Als we eenmaal hebben vastgesteld wat voor u belangrijk is, beheren we uw beleggingen met dat in het achterhoofd. We gebruiken een open architectuurbenadering, wat betekent dat we de markt afzoeken naar toonaangevende oplossingen om uw portefeuille op te bouwen.
Meer lezen
Kansen grijpen
KREDIETVERLENING
Kredietverlening kan helpen om mooie dingen te laten gebeuren. Door te begrijpen wat u nodig heeft en wanneer u het nodig heeft, kunnen we advies en diensten bieden die volledig aan uw behoeften voldoen. Dus of u nu op maat gemaakte financiering zoekt voor uw gekoesterde persoonlijke project, liquiditeit om te investeren, bijvoorbeeld in commercieel vastgoed wij zijn er om u te helpen.
Meer lezen
Kredietverlening
Podcastserie Lessen voor een rijker leven
PODCASTSERIE
Wat maakt het leven écht rijker?
In de tweede podcastserie 'Lessen voor een rijker leven' ontvangt host Paul van Liempt duo's en gaat met hen in gesprek over hun drijfveren, ervaringen en dromen en naar wat hun levens écht rijker maakt.

Host Paul van Liempt gaat in deze serie in gesprek met Anke & Annabelle Birnie; Hans van Manen & Henk van Dijk; Alain & Robin de Levita; Remco Veldhuis & Richard Kemper; Colette Cloosterman-van Eerd & Raymond Cloosterman: Ivan & Jan Cremer.
Bekijk alle gasten en luister de podcastserie

MEER WETEN?

NEEM CONTACT OP