'Beste Private Bank'

We zijn er trots op dat IEX Gouden Stier ons voor het derde jaar op rij heeft uitgeroepen tot ‘Beste Private Bank van Nederland’. Ook bij de Citywealth International Financial Centre Awards 2021 viel Quintet Private Bank in de prijzen en we mogen ons 'Private Bank of the Year - Europe' noemen.

Het kwaliteitskeurmerk van de Gouden Stier is gebaseerd op de resultaten op de vergelijkingssite www.finner.nl én een beoordeling door een onafhankelijke vakjury. Ook in 2018 en 2019 mocht InsingerGilissen deze award mee naar huis nemen.

Onafhankelijke vergelijking

Finner vergelijkt private banks en vermogensbeheerders objectief op organisatie, kostenbeleid, beleggingsbeleid en risicobeleid. Op ieder deelgebied krijgen wij de hoogst mogelijke beoordeling van vijf sterren en scoren wij – volgens de vergelijkingssite – beter dan andere private banks. Meer informatie

Gouden Stier

Juryrapport IEX Gouden Stier | Private Bank 2020

Lees hieronder het commentaar van de jury van IEX Gouden Stier: 

"Nederland heeft uitstekende private banks en ook in 2020 leverde geen van de tophuizen een wanprestatie. Toch kunnen we kort zijn over de terechte winnaar van de Gouden Stier: InsingerGilissen wint voor het derde jaar op rij deze trofee, omdat het in de belangrijkste taak, het beheren van het vermogen van de klant, duidelijk de beste resultaten laat zien.

In de eerste desastreuze maanden van 2020 hield de vermogensbeheerder de verliezen het meest beperkt van alle huizen (neutraal profiel) en wist ook van het eerste herstel in mei en juni te profiteren. Over heel 2020 én over de laatste 3 en 5 jaar lieten beleggers van InsingerGilissen hun private bank-concurrenten hun hielen zien.

We kunnen nog toevoegen dat InsingerGilissen in 2020 een nieuwe online informatiekanaal voor zijn klanten opende, de mogelijkheid aanbiedt om ook vastgoed te financieren en via een nieuwe fondsstructuur de kosten voor klanten verder wist te verlagen. Ook mooi, maar de beleggingsresultaten zijn eigenlijk al genoeg om InsingerGilissen de verdiende winnaar van de titel Private Bank van het Jaar te laten zijn."

Bekijk hier het volledige juryrapport (pdf)

Video | Herman van Dijk, directeur Sales | Waarom weer winnaar?

Bekijk de video
InsingerGilissen 3 jaar op rij 'Beste Private Bank, wat is het geheim? | Herman van Dijk, directeur Sales licht het toe