InsingerGilissen bekroond als 'Beste Private Bank'

Voor het vierde jaar op rij werd InsingerGilissen in 2021 als winnaar uitgeroepen van de publieksprijs IEX Gouden Stier ‘Beste Private Bank van Nederland’.

Ook bij de Citywealth International Financial Centre Awards 2021 viel Quintet Private Bank in de prijzen en mocht zij zich 'Private Bank of the Year - Europe' noemen.

We zijn er trots op dat onze dienstverlening door zowel cliënten als de vakjury regelmatig zeer goed wordt gewaardeerd. Zo goed zelfs, dat we onszelf van 2018 tot en met 2021 vier jaar op rij De Beste Private Bank van Nederland mochten noemen. En ook dit jaar zijn we weer genomineerd. 

Selectie door publiek | Oordeel vakjury 

Uit vijf, door het publiek genomineerde private banks, namelijk ABN Amro MeesPierson, ING Private Banking, Rabobank Private Banking, Van Lanschot en InsingerGilissen, heeft een onafhankelijke vakjury InsingerGilissen in 2021 uitgeroepen tot winnaar van de IEX Gouden Stier 'Beste Private Bank'. En, zoals IEX het verwoordt: "De Beste Keuzes van IEX Gouden Stier leveren bewezen kwaliteit voor beleggers." 

Winnaar IEC Gouden Stier Beste Private Bank 2018, 2019, 2020, 2021