Zelfstandig vermogensbeheerders

Waarom InsingerGilissen Services?

Als zelfstandig vermogensbeheerder en ondernemer zoekt u een partij waarmee u een langdurige samenwerking kunt opbouwen. InsingerGilissen Services heeft jarenlange ervaring met het ondersteunen van professionals zoals u, die vermogensbeheer of beleggingsadvisering aanbieden voor particulieren. Wij gaan graag een samenwerkingsverband met u aan, waarin u altijd de regie houdt.

Onze handelsexperts bereikbaar

Uiteraard bepaalt u zelf hoe u uw beleggingsbeleid inricht, welke beleggingsoplossingen u aan uw cliënten aanbiedt en welke beleggingsbeslissingen u neemt. Zowel bij het adviseren als bij het daadwerkelijk uitvoeren van de orders kunnen onze gespecialiseerde handelaren u ondersteuning bieden. Wij beschikken over informatie en systemen die van belang zijn voor weloverwogen beslissingen, adviezen en kwalitatief hoogstaande uitvoering. Onze ervaren handelaren staan klaar voor u en uw cliënten.

AFM-registratie

Vermogenszaken vragen om kwaliteit, integriteit en professionaliteit. Daarom werken wij alleen samen met zelfstandige vermogensbeheerders met een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Heeft u die nog niet? Wij begeleiden u graag bij uw AFM-vergunning.

Genoeg over ons.
Wat vindt ú belangrijk?

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

  • Telefonisch contact

    Wij staan u graag op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur te woord; +31 20 521 50 00.

    Bel InsingerGilissen
  • Contact via e-mail

    Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

    Stuur e-mail