Stichtingen & Filantropie

Inzicht en analyses

Onze experts met jarenlange kennis en ervaring in de beleggings- en charitatieve sector geven u graag persoonlijk advies. Zij richten ook de beleggingsportefeuille(s) van uw stichting of vereniging optimaal in voor zo goed mogelijk resultaat. Daarbij houden ze rekening met de (financiële) doelen en het risicoprofiel van uw stichting of vereniging. Zo waarborgt u een optimale balans tussen de instandhouding van het vermogen en het nakomen van uitkeringsverplichtingen.

U bepaalt in overleg met twee vaste vermogensspecialisten hoe wij het contact met u en uw bestuur onderhouden. Denk bijvoorbeeld aan hoe vaak, op welke manier en over welke onderwerpen. Daarnaast heeft u altijd toegang tot een persoonlijke online omgeving: Mijn InsingerGilissen.

Mijn InsingerGilissen

Met de persoonlijke online omgeving Mijn InsingerGilissen hebben u, uw bestuur en bijvoorbeeld uw boekhouder direct inzicht in de beleggingszaken van uw stichting of vereniging. In één oogopslag bekijkt u de portefeuille(s), het behaalde rendement en uw laatste aan- of verkooptransacties. Ook zoomt u hier in op uw portefeuille, voert u analyses uit en verkrijgt u inzicht in onze actuele onderzoeken. Bekijk deze gegevens ook via de InsingerGilissen Mobiele Portefeuille App op uw smartphone of tablet. De app is verkrijgbaar voor iOS en Android.

Genoeg over ons.
Wat vindt ú belangrijk?

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

  • Telefonisch contact

    Wij staan u graag op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur te woord; +31 20 521 50 00

    Bel InsingerGilissen
  • Contact via e-mail

    Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

    Stuur e-mail