Stichtingen & Filantropie

Bijzondere verantwoordelijkheid

Beheer en zeker het (duurzaam) beheer van charitatief en institutioneel vermogen komt met een bijzondere maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zoals de zorg voor het behoud van het vermogen en het vervullen van een maatschappelijke functie. Graag horen wij welke uitdagingen u tegenkomt bij het (duurzaam) beheer van charitatief en institutioneel vermogen. Welke risico's kunt, mag en moet u bijvoorbeeld nemen om het doel van uw stichting of vereniging te realiseren?

Omdat het besturen verder gaat dan het goed beheren van het vermogen organiseren wij regelmatig bijeenkomsten over thema’s die u als bestuurder raken. Wilt u het bestuur van uw stichting of vereniging (deels) uit handen geven? Ook hierbij denken wij graag met u mee.

Passend advies

Uiteraard houden wij bij ons advies rekening met uw specifieke eisen en wensen. Onze beleggingsexperts beschikken over een breed palet aan koopwaardige (duurzame) beleggingsinstrumenten op wereldwijd niveau. Zo vullen wij elke beleggingsportefeuille naar uw wens in.

Genoeg over ons.
Wat vindt ú belangrijk?

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

  • Telefonisch contact

    Wij staan u graag op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur te woord; +31 20 521 50 00

    Bel InsingerGilissen
  • Contact via e-mail

    Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

    Stuur e-mail