Stichtingen & Filantropie

Beleggen: uw betrokkenheid

Hoe u wilt of kunt beleggen is voor iedere instelling anders. Daarom kunt u in een beleggingsstatuut vastleggen waarin uw stichting of vereniging wel of juist niet mag beleggen. En aan welke minimale kwaliteit een belegging moet voldoen. De exacte invulling van de beleggingsportefeuille is per organisatie verschillend. Wij stemmen dat zorgvuldig met u en uw bestuur af. Van volledig vermogensbeheer tot beleggingsadvies: wij nemen zo veel zorg uit handen als u wenst.

Vermogensbeheer: zorg voor vermogen uit handen

Legt u het vermogensbeheer bij ons neer, dan gaan wij uit van een zeer uitgebreid palet aan koopwaardige beleggingsinstrumenten op wereldwijd niveau. Daarbij leggen wij de nadruk op duurzame beleggingen. Dat betekent dat uw stichting of vereniging bij de invulling van de beleggingsportefeuille niet wordt beperkt tot bijvoorbeeld uitsluitend huisfondsen, indexproducten of aandelen op de Nederlandse beurs. Bovendien adviseren wij de basis van de portefeuille in te vullen met passieve beleggingen. Zo krijgt u een brede spreiding in de portefeuille tegen lage kosten.

Beleggingsadvies: zelf beslissingen nemen

U kunt er ook voor kiezen om na de invulling van de portefeuille zelf beleggingsbeslissingen te nemen met advies van een expert. Uw adviseur is uw aanspreekpunt en ondersteunt u met gefundeerd advies. In dat advies wordt rekening gehouden met de afspraken uit de overeenkomst en het beleggingsstatuut. Daarnaast benadert uw adviseur u – indien gewenst – proactief met beleggingsideeën. Deze passen altijd binnen uw richtlijnen en leveren meerwaarde op.

Genoeg over ons.
Wat vindt ú belangrijk?

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

  • Telefonisch contact

    Wij staan u graag op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur te woord; +31 20 521 50 00

    Bel InsingerGilissen
  • Contact via e-mail

    Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

    Stuur e-mail