Particulieren

Vermogensbeheer

Bij ons kunt u rekenen op vermogensbeheer met een persoonlijke benadering. Wij nemen uw zorgen uit handen en u kunt naar wens de vinger aan de pols houden. Daarnaast heeft u optimaal (online) inzicht in uw beleggingen en uw rendement.

Persoonlijke situatie als uitgangspunt

Wij nemen uw persoonlijke situatie als uitgangspunt. De basis voor het beheer van uw vermogen is het voorstel op maat en het met uw afgestemde risicoprofiel. Uw private banker stelt met u een voorstel op maat op en past dit in overleg met u periodiek aan. Wij houden rekening met wat u nu en voor de toekomst belangrijk vindt.

Keuzevrijheid

U heeft de keuze uit twee portefeuilles: Verantwoord en Duurzaam*. Deze portefeuilles worden door onze beleggingsexperts beheerd via een fondsstructuur en afgestemd op uw risicoprofiel. In de portefeuille Verantwoord kunnen alternatieve beleggingen worden opgenomen.

Welke portefeuille u ook kiest, bij al onze beleggingen kunt u rekenen op een breed beleggingsassortiment, een goede spreiding en een onafhankelijk beleggingsbeleid.

Als ondertekenaar van de United Nations Principles for Responsible Investment kunt u ervan uitgaan dat onze beleggingen verantwoord zijn. Bij de portefeuille Duurzaam leggen we extra de nadruk op de maatschappelijke bijdrage van uw beleggingen.

 

* In sommige situaties bieden wij u ook de keuze voor een portefeuille op maat.  

InsingerGilissen