Particulieren

Vermogensbeheer

Uw beleggingen in betrouwbare handen leggen? Bij ons kunt u rekenen op vermogensbeheer met een persoonlijke benadering.

Persoonlijke situatie als uitgangspunt

Wij nemen uw persoonlijke situatie als uitgangspunt. De basis voor het beheer van uw vermogen is het voorstel op maat en het met uw afgestemde risicoprofiel. Uw private banker stelt aan het begin van uw bankrelatie met ons het voorstel op maat voor en met u op en past dit in overleg met u periodiek aan. Wij houden rekening met wat u nu en voor de toekomst belangrijk vindt.

Vinger aan de pols

Bij vermogensbeheer door specialisten van InsingerGilissen bent u verzekerd van een persoonlijke benadering met optimaal (online) inzicht in uw beleggingen en uw rendement. Wij nemen uw zorgen uit handen, u kunt naar wens de vinger aan de pols houden.

Keuzevrijheid

U kiest voor de portefeuille die het beste bij u past. Bijvoorbeeld een portefeuille die voornamelijk bestaat uit individuele aandelen en obligaties (‘directe lijnen’) of juist beleggingsfondsen. Als ondertekenaar van de United Nations Principles for Responsible Investment kunt u erop vertrouwen dat onze beleggingen verantwoord zijn. Wilt u een stap verder gaan en duurzaam beleggen? Ook hier bieden wij oplossingen.

Wat u ook kiest, bij al onze beleggingen kunt u rekenen op een breed beleggingsassortiment en een onafhankelijk beleggingsbeleid.

Vanaf 500.000 euro

Wij bieden oplossingen voor vermogensbeheer gericht op particulieren en instellingen met een vrij belegbaar vermogen vanaf 500.000 euro. 

InsingerGilissen