Particulieren

Private banking

Kiest u ervoor om uw vermogen bij ons onder te brengen, dan krijgt u uw eigen private banker. Wij maken vooraf een inschatting welke private banker goed bij u zou kunnen passen en waarmee u een vertrouwenband kunt opbouwen. Is er geen persoonlijke klik? Dan kunt u dit aangeven en gaat u met een andere private banker samenwerken.

Contact afgestemd op uw wensen

Uw private banker vormt de spil in onze dienstverlening. U geeft aan op welke wijze en hoe vaak u contact wilt met uw private banker. Telefonisch, via app of live. Thuis of bij ons op kantoor. Dagelijks, wekelijks, maandelijks of (half)jaarlijks. Op uw initiatief of het onze. Binnen of buiten kantoortijden.

Is uw private banker niet beschikbaar? Wij zorgen altijd voor de juiste vervanger die op de hoogte is van u wensen en doelen.

In- en externe specialisten

Om u de best service te kunnen bieden, werkt uw private banker  samen met verschillende specialisten binnen en buiten InsingerGilissen. Zo heeft uw banker bijvoorbeeld intensief contact met beleggingsexperts, private planners en kredietspecialisten. De lijnen zijn kort, zowel onderling als met u.