Particulieren

Private banking

InsingerGilissen is op 7 november 2019 door IEX Gouden Stier uitgeroepen tot ‘Beste keuze 2019 – Private Banking’ en de winnaar van de Gouden Stier voor 'Beste private bank van 2019'. Dit is het tweede jaar op rij dat InsingerGilissen deze prijs in de wacht sleept. Ook in 2018 is InsingerGilissen uitgeroepen tot de 'Beste private bank'. 

 

Het kwaliteitskeurmerk is gebaseerd op de resultaten op de vergelijkingssite www.finner.nl én een beoordeling door een onafhankelijke vakjury.

InsingerGilissen Winnaar IEX Gouden Stier - Beste keuze private banking 2019

Onafhankelijke vergelijking

Finner vergelijkt private banks en vermogensbeheerders objectief op  organisatie, kostenbeleid, beleggingsbeleid en risicobeleid. Op ieder deelgebied krijgen wij de hoogst mogelijke beoordeling van vijf sterren en scoren wij – in de optiek van de vergelijkingssite – beter dan andere private banks.

 

Het ontvangen van deze prijs steunt ons in onze ambitie om de beste private bank van het land te zijn. 

 

Juryrapport IEX Gouden Stier - private bank van het jaar

 

Lees hieronder het commentaar van de jury van IEX Gouden Stier: 

"InsingerGilissen levert de niet geringe prestatie om in deze ‘poule des doods’ de titel van private bank van het jaar te prolongeren. In ons onderzoek naar digitale klantbeleving behoort het tot de besten. In de overall beoordeling die ten grondslag ligt aan de Beste Keuze-verkiezing viel InsingerGilissen vooral op door zich schijnbaar moeiteloos te handhaven aan kop van het kleine peloton, met topscores op het gebied van organisatie, beleggingsbeleid en risicobeleid. Uiteindelijk kijken we voor toekenning van deze titel ook naar beleggingsprestaties – dat blijft ook bij private banks de kern van de dienstverlening. Direct in het oog springt daarbij de knappe prestatie in het stormachtige vierde kwartaal van 2018, waarin de beleggers van InsingerGilissen de minste schade opliepen van alle vijf beste Keuzes."

 

Lees hier het volledige juryrapport.

 

Genoeg over ons.
Wat vindt ú belangrijk?

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

  • Contact via telefoon of Whatsapp

    Wij horen u graag +31 20 527 67 67.

    Bel InsingerGilissen
  • Contact via e-mail

    Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

    Stuur e-mail