Particulieren

Plannen & vooruitzien

Vermogen geeft mogelijkheden

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal en wat u met uw vermogen wilt bereiken. Voor uzelf, uw familie en uw omgeving. Wij geven u helder inzicht en advies, zodat u uw wensen en doelen kunt realiseren. Wij zijn er voor u bij elke belangrijke (financiële) beslissing in het leven – dat van u en dat van uw naasten.
Hoe ziet uw ideale toekomst eruit? En welke risico’s kunt en wilt u nemen? Belangrijke vragen, waar wij samen met u graag in een Voorstel op Maat of een Private Plan antwoord op geven. Bij aanvang van onze relatie, na een bepaalde periode en bij een belangrijke gebeurtenis.

Beste Keuze 2018 – Private Banking

InsingerGilissen is 8 november 2018 door IEX Gouden Stier uitgeroepen tot ‘Beste keuze 2018 – Private Banking’ en de winnaar van de Gouden Stier. Dit kwaliteitskeurmerk is gebaseerd op de resultaten op www.beleggingsmatch.nl én een beoordeling door een onafhankelijke vakjury. Lees hier het juryrapport van IEX Gouden Stier.

 

Beleggingsmatch vergelijkt private banks en vermogensbeheerders objectief op  organisatie, kostenbeleid, beleggingsbeleid en risicobeleid. Op ieder deelgebied krijgen wij de hoogst mogelijke beoordeling van vijf sterren en scoren wij – in de optiek van de vergelijkingssite – beter dan andere private banks.

 

InsingerGilissen winnaar Gouden Stier IEX beste keus 2018 - Private Banking winnaar Gouden Stier beste Private Bank

Insinger Gilissen - Every step of the way

Every step of the way

Met de juiste begeleiding groeit u met uw vermogen mee en uw vermogen met de generaties na u. Dat is bankieren volgens InsingerGilissen.

Play

Andere manieren van
contact opnemen

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

 • Telefonisch contact

  Wij staan u graag op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur te woord; +31 (0)20 5215 000.

  Bel InsingerGilissen
 • Contact via e-mail

  Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

  Stuur e-mail

Gerelateerde items