Particulieren

Geven & nalaten

Vermogen geeft rust en zekerheid, maar ook verantwoordelijkheid. Bovendien schept het vaak een wereld van nieuwe mogelijkheden. Wilt u met uw vermogen ook iets terugdoen? Wij helpen u hier graag bij.

Insinger Gilissen - Every step of the way

Generatie-overkoepelende benadering 

Het uitgangspunt van onze dienstverlening is een generatie-overkoepelende benadering: wij zijn voor u en uw (klein)kind(eren) graag de familiebank. Dit betekent dat wij uw (klein)kind(eren) toegang bieden tot dezelfde services en adviezen als waarover u kunt beschikken. Hierbij kunt u denken aan de financiering van het eerste huis van uw (klein)kind(eren) of het openen van een beleggingsrekening voor hem, haar of hen.

Wij begrijpen dat de volgende generatie misschien al een rol heeft of nog zal krijgen in het nemen van beslissingen over uw vermogen. Daarom hebben wij een speciaal programma ontwikkeld dat uw (klein)kind(eren) laat kennismaken met alle belangrijke zaken rond het beheren van een privévermogen. Binnen een aantal studiedagen is uw (klein)kind in staat om adviezen op fiscaal, notarieel en financieel gebied op waarde te schatten. Uw (klein)kind(eren) doen er niet alleen bruikbare kennis op, maar leggen ook waardevolle contacten met andere deelnemers.

Andere manieren van
contact opnemen

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

 • Telefonisch contact

  Wij staan u graag op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur te woord; +31 (0)20 5215 000.

  Bel InsingerGilissen
 • Contact via e-mail

  Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

  Stuur e-mail

Gerelateerde items