Particulieren

Beleggen

Geeft u alle zorgen over uw beleggingen graag uit handen? Staat u liever zelf aan het roer bij beleggingsbeslissingen, maar heeft u wel behoefte aan deskundig advies? Of mag u zich beroepsmatig niet bemoeien met uw beleggingen? In elke situatie bieden onze beleggingsexperts uitkomst. U kunt bij ons altijd rekenen op een persoonlijke benadering. De basis hiervan zijn een onafhankelijk beleggingsbeleid, een breed beleggingsassortiment en een transparante tariefstructuur.

Insinger Gilissen - Every step of the way

Alle zorgen rondom uw vermogen uit handen – Vermogensbeheer

Na de invulling van de portefeuille kunt u ervoor kiezen de zorg voor uw vermogen in handen te geven van onze ervaren experts. Met uw wensen en doelen als uitgangspunt zorgen wij voor optimale ontwikkeling van uw vermogen.

Zelf uw beleggingsbeslissingen nemen met advies van een expert – Beleggingsadvies

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf de beleggingsbeslissingen te nemen. Uw deskundige private banker ondersteunt u met gefundeerd advies. Hij of zij houdt rekening met de in de overeenkomst vastgelegde afspraken en benadert u – desgewenst – proactief met beleggingsideeën, die passen in het gekozen risicoprofiel en meerwaarde opleveren.

Andere manieren van
contact opnemen

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

 • Telefonisch contact

  Wij staan u graag op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur te woord; +31 20 521 50 00.

  Bel InsingerGilissen
 • Contact via e-mail

  Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

  Stuur e-mail