Particulieren

Counterpoint

We geloven dat we betere beslissingen kunnen nemen als we uiteenlopende meningen en perspectieven omarmen en respecteren, zeker in tijden waarin waarin onzekerheid de enige zekerheid lijkt.

Verschillende perspectieven ziet u onder meer terug in onze 'Counterpoint'-publicatie waarin wij economisch vooruitblikken op de rest van het jaar en aangeven hoe wij hier met onze beleggingsportefeuilles hierop inspelen. Counterpoint betekent vrij vertaald 'een andere kijk'.

Counterpoint video - beleggingsstrateeg George Raven 

In deze video gaat onze beleggingsstrateeg nader in op de vraag wat de verwachtingen zijn voor de rest van het jaar en hoe we daar in onze beleggingsportefeuilles op inspelen.

Meer weten over onze visie voor de rest van het jaar? Neem contact op via privatebanking@insingergilissen.nl of telefonisch via +31 20 527 67 67.

Counterpoint magazine - digitaal en interactief 

Er zijn bemoedigende tekenen dat de wereldeconomie zich ontwikkelt van wanhoop naar herstel. China is weer aan het werk, de omstandigheden in de VS lijken zich te stabiliseren en Europa gaat een nieuwe fase in nu de fabrieken, scholen, winkels en restaurants weer opengaan. In ons Counterpoint magazine leest u meer over onze verwachtingen en hoe wij met onze portefeuilles hierop inspelen.

Klik hier om het Counterpoint magazine te openen.

Mid Year Counterpoint InsingerGilissen

Onze beleggingsvisie gaat digitaal

Play