Particulieren

Aanvullende diensten

Heeft u geen tijd voor uw administratie of bent u er gewoon niet zo bedreven in? Met onze Shoe Box-service draagt u die zorg aan ons over. Het enige wat u hoeft te doen, is uw administratie in de Shoe Box te verzamelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rekeningen, afschriften en blauwe enveloppen. Iedere maand haalt onze koerier de gevulde Shoe Box bij u op en geeft u een nieuw, leeg exemplaar. Vervolgens gaat onze Shoe Box-specialist ermee aan de slag.

 

Stap één is het bespreken van uw financiële situatie en wensen. In stap twee inventariseren wij uw huidige administratie en brengen wij er structuur in aan. De Shoe Box-specialist maakt vervolgens afspraken met u over zaken als de dagelijkse betalingen, de voorbereiding van uw belastingaangifte en het contact met uw eigen accountant en adviseurs.

 

Maar er is meer. Het hele jaar door wordt u geconfronteerd met een complex geheel aan fiscale, juridische en verzekeringsvraagstukken waarover u beslissingen moet nemen. Het nemen van de juiste beslissingen vereist dat u alle relevante onderdelen op een rij hebt.

 

De specialisten van InsingerGilissen Shoe Box zorgen ervoor dat het volledige overzicht over uw financiën wordt gecreëerd en dat uw verzekeringen worden gescreend en gestructureerd. Is uw overlijdensrisicoverzekering toereikend, hebt u de meest adequate en passende hypotheek en hoe staat het met uw overige vermogenscomponenten? Met Shoe Box beschikt u over: samenhang, advies, uitvoering en overzicht.

Genoeg over ons.
Wat vindt ú belangrijk?

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

  • Telefonisch contact

    Wij staan u graag op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur te woord; +31 (0)20 5215 000.

    Bel InsingerGilissen
  • Contact via e-mail

    Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

    Stuur e-mail