Over ons

Profiel

Bij de betrouwbaarheid van uw bank wilt u geen vraagtekens kunnen zetten. InsingerGilissen verzekert u daarvan.

Solvabel

Met een groot eigen vermogen en een gezond balanstotaal hebben wij een zeer goede solvabiliteitspositie. Wij hebben geen zakelijk kredietbedrijf en zijn niet actief op het gebied van investment banking. Daarom heeft de kredietcrisis nagenoeg geen invloed gehad op onze financiële positie.

Nederlandse roots

InsingerGilissen is een solide bank van Nederlandse bodem met roots die teruggaan tot in de 18e eeuw. Wij opereren als separate juridische entiteit (N.V.) met een eigen, Nederlandse bankvergunning en staan onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB), De Europese Central Bank (ECB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). De Nederlandse wetgeving – met onder andere de Wet op het financieel toezicht – is op ons van toepassing. Voor de effecten en gelden die bij ons zijn ondergebracht gelden dezelfde garanties als bij andere Nederlandse banken. Bovendien bewaren wij uw effecten conform de wettelijk voorgeschreven manier. Dit wordt jaarlijks door onze externe accountant gecontroleerd.

Sterke moeder

Onze solide basis wordt versterkt door het feit dat wij een honderd procent dochter zijn van Quintet Private Bank (Europe) S.A.
Quintet Private Bank (Europe) S.A. opereert vanuit Luxemburg en omvat een netwerk van zelfstandig opererende private banks in negen Europese landen. De bankgroep heeft een gezonde financiële structuur. Quintet Private Bank (Europe) S.A. heeft zich op grond van artikel 2:403 BW hoofdelijk aansprakelijk gesteld voor de uit rechtshandelingen voortvloeiende schulden van InsingerGilissen Bankiers N.V.

Contact

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

  • Telefonisch contact

    Wij staan u graag op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur te woord; +31 20 521 50 00.

    Bel InsingerGilissen
  • Contact via e-mail

    Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

    Stuur e-mail