Over ons

In de maatschappij

Wij maken ons graag op onze eigen manier sterk voor de maatschappij om ons heen. Bijvoorbeeld in onze dienstverlening, door onbaatzuchtig te geven en in onze eigen bedrijfsvoering. Op deze manier willen wij relevant zijn voor onze cliënten, partners en (lokale) samenleving.

Insinger Gilissen - Every step of the way

Beleggen met financieel en maatschappelijk rendement

Duurzaam beleggen levert niet alleen financieel rendement op. Ook zorgt uw investering voor duurzame groei bij de betreffende bedrijven. Vaak wordt onterecht gedacht dat duurzaamheid ten koste gaat van rendement. Wij laten u graag kennismaken met onze aanpak van duurzaam beleggen.

Erkend ondertekenaar UNPRI

Ter bevordering van duurzaamheid in de financiële sector hebben de Verenigde Naties een reeks van principes opgesteld: de United Nations Principles for Responsible Investing (UNPRI). Zowel InsingerGilissen Bankiers N.V. als dochteronderneming InsingerGilissen Asset Management zijn erkend ondertekenaar van deze principes. Hiermee verplichten wij onszelf om milieu, sociale en maatschappelijke afwegingen nadrukkelijk mee te nemen in ons beleggingsbeleid.

Sponsoring

Wij sponsoren verschillende maatschappelijke initiatieven.

International Documentary Festival Amsterdam
Wij zijn partner van het International Documentary Festival Amsterdam (IDFA). Dit is een unieke partner met een onderscheidende identiteit. Als grootste documentairefestival van Nederland heeft IDFA een ijzersterke reputatie. Onze waarden en positionering sluiten uitstekend op elkaar aan.

Stichting Dansersfonds ‘79
Wij zijn hoofdsponsor van Stichting Dansersfonds ’79, dat is opgericht door het dansersechtpaar Alexandra Radius en Han Ebbelaar. Dit fonds geeft onder andere jonge dansers een steuntje in de rug via jaarlijkse studiebeurzen.

Heeft u een sponsorverzoek? Wij horen het graag. Hiervoor kunt u contact opnemen met Huib Vermeulen, manager Marketing & Communicatie.

Contact

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

 • Telefonisch contact

  Wij staan u graag op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.30 uur te woord; +31 (0)20 5215 000.

  Bel InsingerGilissen
 • Contact via e-mail

  Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

  Stuur e-mail