Counterpoint Weekly: klimaatneutraal beleggen - verlagen, transformeren en verwijderen

Macro-economie George Raven, 20 NOV 2020

De overwinning van Joe Biden in de presidentsverkiezingen heeft waarschijnlijk een gunstig effect op duurzaamheid en duurzaam beleggen en op de waarde van bedrijven die klimaatoplossingen bieden. In ons streven naar klimaatneutraliteit zetten we een eenvoudig, maar effectief levensstijl- en beleggingskader uiteen met de naam "verlagen, transformeren en verwijderen". We denken dat er voor de beleggingssector een belangrijke rol is weggelegd bij de financiering van bedrijven en technologie├źn die aan klimaatneutraliteit werken. Ons werk legt de nadruk op beleggingskansen in CO2-arme aandelen, groene obligaties en de waarde van geverifieerde emissiecertificaten.

Hieronder kunt u de volledige Counterpoint Weekly in het Nederlands downloaden.

Download Bestand