Kwartaalupdate IFF: nog hinder van covid-19 maar waardering is te ver gedaald

Aandelen Joost van Beek, 18 NOV 2020

Ondanks dat circa 85% van de omzet geleverd wordt voor toepassing in dagelijkse verbruiksgoederen is de impact van de covid-19 uitbraak toch wat groter op de omzet en winst dan eerder verwacht. Waarschijnlijk zijn marges op geurstoffen voor parfums hoger dan gemiddeld en geldt hetzelfde voor leveringen aan de horeca ten opzichte van bulkvolumes die aan voedingsproducenten worden geleverd.

Meer over IFF leest u in de bijgevoegde research note geschreven door Joost van Beek.

Deze opinie is geschreven vanuit onze beleggingsvisie op het aandeel en is niet specifiek op uw persoonlijke situatie afgestemd. Ga voor een persoonlijk advies naar uw adviseur. Een historisch overzicht van onze opinies is te vinden op insingergilissen.nl/adviezen. Joost van Beek, senior equity analyst bij InsingerGilissen heeft op het moment van uitbrengen geen positie in IFF.

Download Bestand