Kwartaalupdate Siemens: resultaten in lijn met verwachting, orderportefeuille blijft groot

Aandelen Joost van Beek, 16 NOV 2020

Siemens brengt steeds meer focus aan binnen zijn activiteiten. Met het afsplitsen van Siemens Energy en de wens om de belangen in Mobility en Siemens Healthineers te verminderen komt de nadruk steeds meer te liggen op de onderdelen waar Siemens verder wil groeien. De divisie Digital Industries en Smart Infrastructure vormen hier een kern onderdeel in. In China waar het grootste deel van de negatieve effecten van het COVID 19 virus het eerst verminderden liet Siemens reeds een sterke groei zien. Ook in de zeer profijtelijke korte cyclus automatisering is er herstel zichtbaar.

Meer over Siemens leest u in de bijgevoegde research note geschreven door Joost van Beek.

Deze opinie is geschreven vanuit onze beleggingsvisie op het aandeel en is niet specifiek op uw persoonlijke situatie afgestemd. Ga voor een persoonlijk advies naar uw adviseur. Een historisch overzicht van onze opinies is te vinden op insingergilissen.nl/adviezen. Joost van Beek, senior equity analyst bij InsingerGilissen heeft op het moment van uitbrengen geen positie in Siemens.

Download Bestand