Research note ASML (Aanbevolen)

Aandelen Jos Versteeg, 15 OKT 2020

ASML presenteerde prima cijfers over het derde kwartaal en bevestigde de eerdere verwachting voor 2020. De onderneming kon nu al voor 2021 een lage dubbelcijferige groei aankondigen. De markt blijft op lange termijn gunstig en wij herhalen onze opinie Aanbevolen met een koersdoel van EUR 400.

ASML

Meer over ASML leest u in de bijgevoegde research note geschreven door Jos Versteeg.

Deze opinie is geschreven vanuit onze beleggingsvisie op het aandeel en is niet specifiek op uw persoonlijke situatie afgestemd. Ga voor een persoonlijk advies naar uw adviseur. Een historisch overzicht van onze opinies is te vinden op insingergilissen.nl/adviezen. Jos Versteeg, analist bij InsingerGilissen, heeft op het moment van uitbrengen een positie in ASML.

Download Bestand