Research note Galapagos: Novesa slaagt voor fase 2a, mooi succes

Aandelen Jos Versteeg, 11 SEP 2020

De opbouw van de pijplijn in fibrose heeft succes. Galapagos richt zich bij fibrose primair op IPF, maar breidt uit naar andere vormen van orgaan- en huidfibrose. Met een positieve uitslag van een onderzoek in fase 2 naar de werking van GLPG1690 bij de ziekte SSc is het daarmee goed op weg. De koers van Galapagos is na het filgotinibdebacle te ver gedaald. Wij herhalen onze opinie Aanbevolen.

Lees de uitgebreide analyse van Galapagos in de bijgevoegde research note geschreven door analist Jos Versteeg.

   

Deze opinie is geschreven vanuit onze beleggingsvisie op het aandeel en is niet specifiek op uw persoonlijke situatie afgestemd. Ga voor een persoonlijk advies naar uw adviseur. Een historisch overzicht van onze opinies is te vinden op insingergilissen.nl/adviezen. Jos Versteeg, senior equity analyst bij InsingerGilissen heeft op het moment van uitbrengen een positie in Galapagos.

Download Bestand