Research note IFF (International Flavors & Fragrances): Grote stap voorwaarts met overname voedingsdivisie DuPont

Aandelen Joost van Beek, 07 JAN 2020

IFF (International Flavors & Fragrances) wordt met grote voorsprong marktleider in de aantrekkelijke markt van voedingsingrediënten met de aangekondigde overname van de divisie Nutrition & Biosciences van DuPont. Beleggers reageerden in eerste instantie negatief mede vanwege de hoge overnameprijs. Wij menen dat deze overname, die eigenlijk een fusie is, het winstpotentieel van IFF beduidend verbetert. We herhalen onze opinie Aanbevolen en verhogen ons koersdoel naar USD 145 van USD 138.

Lees de uitgebreide analyse van Infineon in de bijgevoegde research note geschreven door analist Joost van Beek.

   

Deze opinie is geschreven vanuit onze beleggingsvisie op het aandeel en is niet specifiek op uw persoonlijke situatie afgestemd. Ga voor een persoonlijk advies naar uw adviseur. Een historisch overzicht van onze opinies is te vinden op insingergilissen.nl/adviezen. Joost van Beek, senior equity analyst bij InsingerGilissen heeft op het moment van uitbrengen geen positie in IFF.

Download Bestand