InsingerGilissen ontvangt kwaliteitskeurmerk - voor het tweede jaar op rij ‘Beste private bank van Nederland’

InsingerGilissen InsingerGilissen, 08 NOV 2019

InsingerGilissen is 7 november 2019 door IEX Gouden Stier uitgeroepen tot ‘Beste keuze 2019 – private bank’ en de winnaar van de Gouden Stier. Dit kwaliteitskeurmerk is gebaseerd op de resultaten op www.finner.nl én een beoordeling door een onafhankelijke vakjury. In 2018 werd InsingerGilissen ook al tot winnaar van deze categorie uitgeroepen.

Insinger Gilissen -  Every step of the way

Finner vergelijkt private banks en vermogensbeheerders objectief op organisatie, kostenbeleid, beleggingsbeleid en risicobeleid. Op ieder deelgebied krijgen wij de hoogst mogelijke beoordeling van vijf sterren en scoren wij – in de optiek van de vergelijkingssite – beter dan andere private banks.

 

Het ontvangen van deze prijs steunt ons in onze ambitie om de beste private bank van het land te zijn. Wij danken onze cliënten hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen.

 InsingerGilissen Winnaar IEX Gouden Stier - Beste keuze private banking 2019