Research note Walt Disney: 'Short term pain, long term gain'

Aandelen Joost van Beek, 09 AUG 2019

Walt Disney zit nog diep in een overgangsfase. Recordinkomsten van films uit de Disney studio konden onvoldoende compensatie bieden voor de tegenvallende negatieve bijdrage uit de overname van 21st Century Fox en hoge kosten voor de uitrol van digitale beschikbaarheid van films en sportuitzendingen. Deze uitrol (3 diensten, Disney+, ESPN+ en Hulu) start 12 november 2019 en zal door aanloopkosten tot eind 2021 nog verlieslatend zijn. We menen echter dat door het brede aanbod van content en de prijszetting (USD 12,99 per maand voor de combinatie) de uitrol kansrijk is en het winstpotentieel van Disney sterk verbetert. We handhaven de opinie Aanbevolen met koersdoel USD 150.

Wilt u het volledige artikel inzien?

De rest van dit artikel is exclusief bestemd voor onze cliënten. Als u een cliënt bent, ga naar Mijn InsingerGilissen om verder te lezen.