Veelbelovende signalen succes eczeemmedicijn voor Galapagos

Aandelen Jos Versteeg, 27 SEP 2017

Galapagos en partner MorphoSys hebben een succesvol resultaat behaald met een Fase 1 studie van het medicijn MOR106 tegen atopische dermatitis (ernstige eczeem). Wij herhalen ons advies speculatief Aanbevolen met een koersdoel van EUR 100. Een overzicht van de historie van de adviezen is te vinden op onze website Insingergilissen.nl/nieuws. Jos Versteeg, senior beleggingsanalist bij TGB, heeft op het moment van uitbrenging van deze beleggingsaanbeveling een positie in een financiƫle instrument van dit bedrijf. Een historisch overzicht van de adviezen is te vinden op insingergilissen.nl/adviezen.

Wilt u het volledige artikel inzien?

De rest van dit artikel is exclusief bestemd voor onze cliënten. Als u een cliënt bent, ga naar Mijn InsingerGilissen om verder te lezen.