InsingerGilissen - Beleggingsfondsen

Duurzame indexfondsen

Met haar duurzame indexfondsen biedt InsingerGilissen een unieke oplossing voor beleggers die tegen lage kosten duurzaam willen beleggen. De fondsen volgen de bijbehorende S&P Dow Jones Sustainability Index (DJSI), met additionele uitsluiting van bedrijven actief in de wapenindustrie, alcohol, tabak en gokken.

InsingerGilissen biedt de volgende drie fondsen aan:

Lees hier de onepager (pdf).

Nieuwe prospectussen met ingang van 1 juli 2020

Met ingang van 1 juli 2020 zijn nieuwe prospectussen van het Index Umbrella Fund van toepassing. Meer informatie vindt u bij de aanvullende informatie.

InsingerGilissen

Lage belastingdruk en lage kosten

Gevestigd in Nederland maken de fondsen gebruik van de mogelijkheid om vergaand dividendbelasting terug te vorderen op basis van Nederlandse belastingverdragen. Dit zorgt voor een relatief lage belasting druk. Omdat gebruik wordt gemaakt van indexbeleggen zijn tevens de kosten voor de belegger zeer laag. Lage belastingdruk en lage kosten komen uiteindelijk rendement van de fondsen ten goede.

Zeer duurzame beleggingsoplossing

Door het selecteren van de meest duurzame bedrijven, het uitsluiten van bepaalde deelsectoren, door rekening te houden met de UN Global Compact beginselen en door het gesprek met de bedrijven aan te gaan, leveren de Sustainable Index Funds een zeer duurzame beleggingsoplossing.

Meer lezen over de duurzame indexfondsen van InsingerGilissen (pdf).

Gerelateerde items