InsingerGilissen - Beleggingsfondsen

Duurzame indexfondsen

InsingerGilissen

Lage belastingdruk en lage kosten

Gevestigd in Nederland maken de fondsen gebruik van de mogelijkheid om vergaand dividendbelasting terug te vorderen op basis van Nederlandse belastingverdragen. Dit zorgt voor een relatief lage belasting druk. Omdat gebruik wordt gemaakt van indexbeleggen zijn tevens de kosten voor de belegger zeer laag. Lage belastingdruk en lage kosten komen uiteindelijk rendement van de fondsen ten goede.

Zeer duurzame beleggingsoplossing

Door het selecteren van de meest duurzame bedrijven, het uitsluiten van bepaalde deelsectoren, door rekening te houden met de UN Global Compact beginselen en door het gesprek met de bedrijven aan te gaan, leveren de Sustainable Index Funds een zeer duurzame beleggingsoplossing. Niet voor niets hebben de fondsen de hoogst mogelijke duurzaamheidsrating van Morningstar.

De duurzame indexfondsen zijn alle drie bekroond met 5 globes in de Morningstar Sustainability Rating. Dit is de hoogst haalbare rating.

Morningstar

Meer lezen over de duurzame indexfondsen van InsingerGilissen (pdf).

Nieuwe prospectussen met ingang van 1 januari 2019

Met ingang van 1 januari 2019 zijn nieuwe prospectussen van het Index Umbrella Fund van toepassing. U vindt  hieronder een toelichting op die wijzigingen.

Toelichting wijzigingen

Gerelateerde items