Over ons

Kies voor een partner, meer dan een bank, en groei mee met uw vermogen. Dat is private banking volgens InsingerGilissen.

Wij zijn benieuwd naar uw verhaal en wat u met uw vermogen wilt bereiken. Voor uzelf, uw familie en uw omgeving. Wij geven u helder inzicht en advies, zodat u uw wensen en doelen kunt realiseren. Wij zijn er voor u bij elke belangrijke (financiële) beslissing in het leven – dat van u en dat van uw naasten.

Wij zij er trots op dat wij 7 november 2019 voor het 2e jaar op rij door IEX Gouden Stier zijn uitgeroepen tot 'Beste private bank van Nederland'.

Onze all-in dienstverlening is gericht op particulieren en instellingen met een vrij belegbaar vermogen vanaf 1 miljoen euro.

InsingerGilissen is een solide bank van Nederlandse bodem met roots die teruggaan tot in de achtiende eeuw. Onze stabiele basis wordt versterkt door het feit dat wij een honderd procent dochter zijn van KBL European Private Bankers S.A. (KBL epb). KBL epb opereert vanuit Luxemburg en omvat een netwerk van zelfstandig opererende private banks in negen Europese landen.

Genoeg over ons.
Wat vindt ú belangrijk?

Contactmogelijkheden met InsingerGilissen

  • Contact via telefoon of Whatsapp

    Wij horen u graag +31 20 527 67 67.

    Bel InsingerGilissen
  • Contact via e-mail

    Wij reageren zo spoedig mogelijk op uw e-mail.

    Stuur e-mail