Research note Fresenius SE

Aandelen InsingerGilissen, 10 APR 2019

Fresenius SE is op vele terreinen actief in de gezondheidszorg en opereert wereldwijd. Het conglomeraat levert producten en diensten voor nierdialyse, ziekenhuizen en poliklinische medische zorg. De onderneming werkt via separate bedrijven: Fresenius Medical Care (waarin Fresenius SE een belang van 32% heeft), Fresenius Kabi, Fresenius Helios en Fresenius Vamed. Met een koers/winst verhouding van 15 lijkt het aandeel niet overgewaardeerd. Bovendien blijft Fresenius binnen deze defensieve sector een opwaarts potentieel behouden en houden wij het aandeel voorlopig aan. Het huidig gemiddelde koersdoel is EUR 56.84, terwijl het aandeel wordt verhandeld op een koers van EUR 52. Wij zijn iets positiever en hanteren een koersdoel van EUR 65. Research note Fresenius SE

Wilt u het volledige artikel inzien?

De rest van dit artikel is exclusief bestemd voor onze cliënten. Als u een cliënt bent, ga naar Mijn InsingerGilissen om verder te lezen.