Adyen noteert ruim boven ons koersdoel: opinie is Niet Aanbevolen

Aandelen Jos Versteeg, 13 JUN 2018

Adyen opende vanmorgen op een koers van EUR 400. Dat is 33% boven ons koersdoel van EUR 300 en inmiddels staat de koers nog weer hoger. In onze research note schreven we dat we het bedrijf aantrekkelijk vonden met een koersdoel van EUR 300. Het blijft een mooi bedrijf, maar alles heeft zijn prijs. We houden vast aan ons koersdoel van EUR 300 en dat betekent dat onze opinie op Adyen Niet Aanbevolen is.

Het probleem met Adyen is dat er op dit moment veel vraag naar het aandeel is en weinig aanbod. Wij denken dat het beter is een tijdje te wachten. Het gebeurt wel vaker dat de koers van aandelen die sterk in de belangstelling staan later wat terugzakt als de rust wat terugkeert. “Better safe than sorry”.

 

Jos Versteeg

Woensdag 12 juni 2018, 10:00 uur

Koers: EUR 430

 

Deze opinie is geschreven vanuit onze beleggingsvisie op het aandeel en is niet specifiek op uw persoonlijke situatie afgestemd. Ga voor een persoonlijk advies naar uw adviseur. Een historisch overzicht van onze opinies is te vinden op insingergilissen.nl/adviezen.