Beste Keuze Private Banking

We zijn er trots op dat we al drie jaar op rij 'Beste Keuze Private Banking' van IEX Gouden Stier zijn. Daarnaast zijn we tweevoudig winnaar van de IEX Gouden Stier en mogen ons ‘Beste Private Bank van Nederland’ noemen. Begin 2021 wordt de nieuwe winnaar bekendgemaakt. InsingerGilissen is weer een belangrijke kanshebber.

Het kwaliteitskeurmerk van de Gouden Stier is gebaseerd op de resultaten op de vergelijkingssite www.finner.nl én een beoordeling door een onafhankelijke vakjury.

Onafhankelijke vergelijking

Finner vergelijkt private banks en vermogensbeheerders objectief op organisatie, kostenbeleid, beleggingsbeleid en risicobeleid. Op ieder deelgebied krijgen wij de hoogst mogelijke beoordeling van vijf sterren en scoren wij – volgens de vergelijkingssite – beter dan andere private banks.

Gouden Stier

Laatste juryrapport IEX Gouden Stier - beste private bank

Lees hieronder het commentaar van de jury van IEX Gouden Stier: 

"InsingerGilissen levert de niet geringe prestatie om in deze ‘poule des doods’ de titel van private bank van het jaar te prolongeren. In ons onderzoek naar digitale klantbeleving behoort het tot de besten. In de overall beoordeling die ten grondslag ligt aan de Beste Keuze-verkiezing viel InsingerGilissen vooral op door zich schijnbaar moeiteloos te handhaven aan kop van het kleine peloton, met topscores op het gebied van organisatie, beleggingsbeleid en risicobeleid. Uiteindelijk kijken we voor toekenning van deze titel ook naar beleggingsprestaties – dat blijft ook bij private banks de kern van de dienstverlening. Direct in het oog springt daarbij de knappe prestatie in het stormachtige vierde kwartaal van 2018, waarin de beleggers van InsingerGilissen de minste schade opliepen van alle vijf beste Keuzes."